Singaporen GP:n ensimmäinen aika-ajosessio päättyi rajuun kolariin vaativalla katuradalla.

Seinään ajoi Aston Martinin Lance Stroll. Kanadalainen menetti autonsa hallinnan radan viimeisessä mutkassa ja ajoi rajusti seinään, heittelehtien lopulta pääsuoran keskelle asti. Stroll on onneksi kunnossa.

Sessiosta putosi monen yllätykseksi McLarenin Oscar Piastri. Sarjan kärkitalleihin lukeutuva McLaren ei tuntunut tottelevan tulokkaan toiveita, mikä näkyi lopulta lähtöruutuna 17.

Myös Valtteri Bottaksen päivä päättyi ensimmäiseen osioon. Suomalainen löytyy sijalta 16.

Sessiosta putosivat myös Logan Sargeant, Zhou Guanyu sekä Stroll.

Kärjessä järjestys meni sekaisin ennenaikaisen session päättymisen takia. Kärkiajan nappasi lopulta Yuki Tsunoda. Aika-ajojen jatko viivästyy korjaustöiden takia. Strollin auto vuoti jäähdytysnesteet keskelle rataa, minkä siivoaminen vie myös aikaa.