Mick Schumacherin tie takaisin Formula 1 -sarjaan näyttäisi olevan tukossa.

Viime vuoden päätteeksi Haasilta pudotettu toisen polven kilpakuski on toiminut Mercedeksen organisaation testikuljettajana tämän kauden. Schumacherin tarkoitus oli raivata tiensä takaisin kuninkuusluokkaan kaudelle 2024, mutta mahdollisuudet ovat pienet.

Näin ollen Schumacher etsii keinoja palata kilpailemaan muihin sarjoihin. BILD:n mukaan 24-vuotias on solmimassa sopimusta Alpine-organisaation kanssa. Schumacherin on määrä kilpailla WEC-sarjassa, tarkalleen ottaen legendaarisessa Le Mansin 24 tunnin ajossa.

Saksalaisen ensimmäinen vaihtoehto on kuitenkin löytää tiensä takaisin F1-sarjaan. Tällä hetkellä ainoa avautuminen näyttäisi löytyvän Williamsilta, jos tulokas Logan Sargeant ei onnistu vakuuttamaan tallia jatkosopimuksen arvoisesti.