Singaporen jännittävät aika-ajot päättyivät lopulta Carlos Sainzin juhlaan.

Espanjalainen nappasi toisen peräkkäisen paalupaikkansa huimalla suorituksella. Taistelu kärkipaikoista kesti viime metreille asti. Toiseen lähtöruutuun sijoittunut George Russell jäi lopulta alle kymmenyksen Sainzista. Myös toinen Ferrari, Charles Leclerc oli noin kymmenyksen päässä kärkiajasta.

Kärkikymmenikköön mahtuivat myös Lando Norris, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Haas-kuskit sekä Liam Lawson.

Sensaatiomaisesti toiseen osioon jäänyt Max Verstappen on saamassa lisää vaikeusasteita huomiseen kilpailuunsa. Hollantilainen joutuu tuomariston eteen peräti kahdessa eri tutkinnassa. Verstappenia epäillään varikkosuoran ulostulon tukkimisesta sekä Yuki Tsunodan estelystä. Pahimmassa tapauksessa Verstappen putoaa rangaistusten mukana viimeiseksi

Valtteri Bottas lähtee kilpailuun ruudusta 16. Singaporen kilpailu polkaistaan käyntiin sunnuntaina kello 15:00.