Hollannin kisaviikonlopun viimeinen harjoitussessio saatiin lopulta läpivietyä katkonaisesti.

Sateinen sää tuotti rutkasti vaikeuksia vaativalla radalla, mikä nähtiin punaisten lippujen määrässä. Peräti kolme kuljettajaa aiheutti keskeytyksen 60 minuuttisen aikana.

Ensimmäinen epäonninen oli Haasin Kevin Magnussen. Tanskalainen otti perjantaina ensimmäisen harjoituksen keskeyttäneestä tallikaveri Nico Hülkenbergistä, ja spinnasi auton valliin radan ensimmäisellä sektorilla. Magnussenin autoa ei saatu enää liikkelle, joten nosturin tehtävänä jäi poistaa auto radalta.

Hetki myöhemmin ja oli Alfa Romeon Zhou Guanyun vuoro laittaa homma seis. Zhoun auto vältti tallin onneksi vahingot, mutta radan viimeisessä mutkassa hietikolle spinnannut kiinalainen jäi jumiin. Näin sessio pysäytettiin toista kertaa.

Eilen kätensä murtaneen Daniel Ricciardon korvannut huippulupaus Liam Lawson teki niin ikään tuttavuutta seinän kanssa. Nuorukainen menetti autonsa hallinnan samassa kohtaa kuin Magnussen, ja pyörähti seinään. Lawson selvisi säikähdyksellä, tuhoten vain etusiipensä. Uudessa autossa kääntyminen kesti kuitenkin sen verran pitkään, että kilpailunjohto päätti pysäyttää session.

Tulostaulu eli session loppupäässä, kun rata kuivui session alkupäähän verrattuna. Session kärkiajan kellotti Max Verstappen. Häntä seurasivat George Russell sekä Sergio Perez. Valtteri Bottas oli mainiossa vauhdissa selvitessään kahdeksanneksi.