AlphaTauri-kuljettaja Daniel Ricciardo joutui leikkaukseen sunnuntaina. Aussikuski mursi kätensä toisissa harjoituksissa Zandvoortissa perjantaina.

Ricciardo on sivussa myös tällä viikolla ajettavassa Italian GP:ssä. Tarkkaa paluupäivää Ricciardolle ei ole, mutta Red Bull -pomo Christian Horner toivoo miehen palaavan takaisin tositoimiin syyskuun puolivälin Singaporen osakilpailuun.

– Hän matkasi Barcelonaan eilen tekemään pienen operaation, jotta murtuma saataisiin siistittyä, Horner kommentoi ESPN:lle.

– MotoGP:ssä nähdään miten nopeasti kuskit pääsevät palaamaan tositoimiin. Normaalilla ihmisellä toipumiseen menisi noin kolme kuukautta, mutta hän on huippu-urheilija. Toipuuko hän kolmessa viikossa? Kuukaudessa? Kolmessa? Sitä emme vielä tiedä.

Ricciardon korvannut Liam Lawson nähdään auton ratissa myös tulevana viikonloppuna. Nuorukainen ajoi tasaisen kilpailun sunnuntaina vaikeissa olosuhteissa, yltäen sijalle 13.