Red Bull teki historiaa Unkarissa, kun Max Verstappen nappasi jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa.

Voitto oli myös Red Bullille peräti 12 peräkkäinen. Näin ollen energiajuomatalli nousee ylhäiseen yksinäisyyteen kaikkien aikojen peräkkäisten voittojen kärkisijalle ohi McLarenin.

Toiseksi kilpailussa ajoi McLarenin Lando Norris. Palkintosija oli britille jo toinen peräkkäinen. Palkintosijan täydensi toinen Red Bulleista, Sergio Perez. Meksikolainen nousi sijalta yhdeksän ja onnistui lopussa pitämään paalupaikalta lähteneen Lewis Hamiltonin takanaan.

Viidentenä ruutulipun ohitti tulokas Oscar Piastri. Häntä seurasi Mercedeksen George Russell. Vaikeasta kisaviikonlopusta kärsineet Ferrari sekä Aston Martin täydensivät kärkikymmenikön. Charles Leclerc oli tallikaveriansa edellä. Samoin Fernando Alonso peittosi niin ikään tallikaverinsa Lance Strollin.

Lupaavan aika-ajon jälkeen Valtteri Bottaksen sunnuntain kisavauhti jäi pettymykseksi. Suomalainen kärsi lähdössä tallikaveri Zhou Guanyun tunaroinnista, pudottaen tämän pois pisteiltä. Lopulta Bottas ei kyennyt ajamaan 12:a sijaa ylemmäs. Suomalaista seurasi F1-paluun täksi viikonlopuksi tehnyt Daniel Ricciardo.