Unkarin GP:n aika-ajojen toinen osio on paketissa. Session ripeintä vauhtia piti hieman yllättäen McLarenin Lando Norris.

Uuden aika-ajokokeilun myötä toisessa osiossa oli kuskeille tarjolla vain keskikovia renkaita. Avausosiossa nähtiin pieniä yllätyksiä, kun käytössä oli kovin rengasseos pelkästään.

Red Bullin Sergio Perezillä alkoi painaa jo pienimuotoinen apina niskassaan, sillä meksikolainen ei ollut edellisessä viidessä aika-ajossa yltänyt aika-ajojen viimeiseen osioon, mutta tällä kertaa hän onnistui. Perez oli kahdeksanneksi nopein ja matkasi jatkoon.

Aika-ajojen vitsauksena on ollut jälleen tiukat ratarajat ja useilla kuskeilla meni kierrokset hylsyyn. Muun muassa Max Verstappenin ensimmäinen veto vedettiin pois, mutta toisella hän onnistui ajamaan jatkoon riittäneen ajan.

Toiseksi nopein oli Mercedeksen Lewis Hamilton, ennen Verstappenia. Valtteri Bottas täräytti loistokierroksen ja oli Alfa Romeollaan neljänneksi nopein. Suomalainen jäi kärkiajasta vain kaksi kymmenystä. Viiden kärjen täytti McLarenin Oscar Piastri.

Putoajien rooliin jäivät tällä kertaa Ferrarin Carlos Sainz, Alpinen Esteban Ocon, mukiinmenevän paluun tehnyt AlphaTaurin Daniel Ricciardo, Aston Martinin Lance Stroll sekä Alpinen Pierre Gasly.

Viimeiseen osioon matkaavat kuljettajat alla.

  1. Lando Norris, McLaren
  2. Lewis Hamilton, Mercedes
  3. Max Verstappen, Red Bull
  4. Valtteri Bottas, Alfa Romeo
  5. Oscar Piastri, McLaren
  6. Charles Leclerc, Ferrari
  7. Nico Hülkenberg, Haas
  8. Sergio Perez, Red Bull
  9. Zhou Guanyu, Alfa Romeo
  10. Fernando Alonso, Aston Martin