Ferrarin-kuski Carlos Sainzin osallistuminen tulevan viikonlopun Monacon osakilpailuun on toistaiseksi epävarmaa.

Jalkapallofanaatikkona tunnettu espanjalainen otti osaa jokavuotiseen hyväntekeväisyys jalkapallo-otteluun, jonka tarkoituksena on kerätä varoja lasten urheiluharrastuksiin. Mukana nähtiin myös miehen tallikaveri Charles Leclerc.

Sainz ei kuitenkaan nähnyt pelin loppua. Espanjalainen loukkasi jalkansa noin tunnin pelin jälkeen, pakottaen hänet vaihtoon. Tämän jälkeen Sainz kuvattiin huolestuneena penkillä, missä hänen jalkansa sai hoitoa.

Ferrari ei ole toistaiseksi tiedottanut espanjalaiskuskin ajokunnosta enempää informaatiota. Jos Sainz ei vammansa vuoksi pysty osallistumaan kilpailuun, olisi Ferrarin varakuski Antonio Giovinazzi valmis hyppäämään italialaiskilpurin puikkoihin.

Jos kuva ei näy, voit kastoa sen täältä.

El Chiringuito TV

@elchiringuitotv
👀 ¡VENDAJE para CARLOS SAINZ! 👀

🦵 Problemas físicos durante el partido benéfico en Mónaco... ¿duda para el Gran Premio del domingo?