Haasin protesti Australian GP:n lopputuloksesta on hylätty tuomariston toimesta.

Amerikkalaistalli protestoi lopputulosta tavoitellessaan historiansa ensimmäistä palkintosijaa. Kilpailun toisessa uusintalähdössä Nico Hülkenberg onnistui nousemaan peräti neljänneksi, mikä olisi muuttunut kolmanneksi sijaksi Carlos Sainzin rangaistuksen astuessa voimaan.

Kilpailu kuitenkin keskeytettiin välittömästi uudestaan lukuisien kolareiden johdosta. Lopulta varmaa tietoa sen hetken järjestyksestä ei ollut, joten tuomaristo laittoi kuskit uusintalähtöä edeltävään järjestykseen pudottaen saksalaisen seitsemänneksi.

Haasin protestin perustana oli, että tuore järjestys olisi saatu katsomalla toisen turva-autoviivan kohdalta kuskien järjestys. Tuomariston mukaan tämä metodi ei ollut yhtä luotettava, kuin edellisen kierroksen järjestys, joten protesti hylättiin. Järjestys pysyy siis samana.