Australian GP ollaan pysäytetty rengasvallin korjaustöiden vuoksi.

Williamsilla loistavasti kuudentena ajanut Alexander Albon ajoi pelottavan näköisesti seinään tuhoten autonsa. Thaikuljettaja on onneksi kunnossa.

Tilanne olisi voinut olla kuitenkin paljon pahempi. Albonin Williams pomppasi rengasvallista takaisin radalle melkein takaa-ajavien kuljettajien ajolinjalle. Lisäkolareilta kuitenkin vältyttiin, mutta Albonin kilpailu on ohi.

Kilpailunjohto päätti seisauttaa kilpailun juuri, kun kilpailun johtaja George Russell saapui varikolle vaihtamaan renkaitaan. Tämä tuhoaa britin kilpailun, sillä muut johtoautot pysyvät radalla. Nyt he saavat vaihtaa renkaansa punaisten lippujen aikana.

Lewis Hamilton johtaa kilpailua Max Verstappenin edellä. Aston Martin -kuskit seuraavat kaksikkoa Fernando Alonso etunenässä.

Valtteri Bottas on sijalla 16, yhden sijan tallitoveriaan perässä. Kilpailu jatkuu 8:33.