Red Bull löysi itsensä paalupaikalle toistamiseen tällä kaudella. Vetoakseliongelmista kärsinyt Max Verstappen jäi toiseen osioon, mutta hänen paikkansa tulostaulun kärjessä nappasi tallitoveri Sergio Perez.

Meksikolainen oli lopulta reilun kymmenyksen Ferrarin Charles Leclerciä nopeampi. Monacolainen ajoi toiseksi, mutta putoaa 10 sijaa taaksepäin moottorirangaistuksen takia. Näin ollen Fernando Alonso nousee eturiviin Perezin rinnalle.

George Russell oli Mercedes-kaksikosta nopeampi sijoittuen neljänneksi. Ferrarin Carlos Sainz oli viides ja Aston Martinin Lance Stroll kuuden. Kärkikymmenikön täydensi Esteban Ocon, Lewis Hamilton, Oscar Piastri sekä Pierre Gasly.

Valtteri Bottaksen aika-ajo päättyi toiseen osioon. Mies jäi tallitoveristaan Zhou Guanyusta kaksi kymmenystä, jääden vasta sijalle 14. Kiinalainen GP:n Leclercin rangaistuksen johdosta ruudusta 11.