MM-sarjan kärkimies Max Verstappenin toiminta ihmetyttää entistä F1-kuljettajaa Nico Rosbergia.

Hallitseva maailmanmestari teki hienon nousun 15:nnestä lähtöruudusta aina toiseksi saakka, mutta näytti kilpailun jälkeen todella hapanta naamaa, vaikka tallissa juhlittiin kaksoisvoittoa.

Verstappen vaikutti turhautuneelta ja parkkeerasi kisan jälkeen autonsa suoraan varikolle, eikä kolmelle kärkiautolle osoitetulle paikalle. Rosbergia ihmetyttää Verstappenin asenne ja hänen mielestään hollantilaisen pitäisi osoittaa enemmän kiitollisuutta kuin turhautuneisuutta vallitsevaan tilanteeseen nähden.

– Ei tuommoista ole mukavaa katsella. Eilen hän ilmeisesti lähti radalta nopeasti ja jätti tiimipalaverinkin väliin tai ainakin niin meille sanottiin, kertoi Rosberg Sky Sportsin lähetyksessä.

– Se ei ole mielestäni hyvä lähestymistapa ja asenne varsinkin näin aikaisessa vaiheessa kautta.

Red Bull nappasi kaksoisvoiton Verstappenin lauantaisista ja sunnuntaisista ongelmista huolimatta ja hollantilainen jatkaa edelleen MM-sarjan kärjessä. Red Bull -auton kilpuri vaikuttaa vauhdillisesti täysin ylivertaiselta, joten voisi kuvitella, ettei syytä suurempaan huoleen ole.

– Tiimi on tehnyt mahtavaa ja kovaa työtä auton kanssa, joten ehkä hän voisi osoittaa hieman enemmän kiitollisuutta, sanoi kauden 2016 maailmanmestari.

LUE MYÖS: Aston Martinilta ripeää toimintaa – tämän takia Fernando Alonso sai pitää palkintosijansa