Saudi-Arabian kolmas ja viimeinen harjoitussessio saatiin päätökseen tutuissa merkeissä. Max Verstappen jatkoi huippuotteitaan vaativalla katuradalla, kellottaen koko session nopeimman ajan. Eroa toiseksi ajaneeseen tallikaveri Sergio Pereziin oli yli puoli sekuntia.

Ero edes seuraavaan valmistajaan oli jo sekunti kun Fernando Alonso ajoi tallikaverinsa kanssa sijoille kolme ja neljä. Tällä hetkellä Red Bull näyttää voittavan viikonlopun lähes silmät kiinni.

Viidenneksi ajoi Mercedeksen Lewis Hamilton. Mercedeksen vauhti on ollut nousujohteista viikonlopun aikana. Talli haastaa jopa toisesta rivistä aika-ajoissa.

Kärkikymmenikköönn mahtuivat myös Ferrarit, McLarenit sekä Alpinen Pierre Gasly. Vaikka Red Bull menee menojaan, on ryhmä energiajuomatallin takana todella tiiviissä nipussa.

Valtteri Bottaksen iltapuhteesta on tulossa todella vaikea. Suomalainen ei ole kolmessa harjoituksessa yltänyt 18:ta sijaa korkeammalle. Tänään ero tallikaveri Zhou Guanyuhun oli neljä kymmenystä. Suomalainen oli pehmeällä seoksella ajaneista kuskeista koko session heikoin.