Ferrarin aerodynamiikkapomo David Sanchezin kerrotaan eroavan tehtävästään välittömästi, raportoi Italian mediat.

Ranskalaisinsinööri on työskennellyt Maranellossa vuodesta 2012 alkaen ja hän eteni aeropuolella pääinsinööriksi pari vuotta sitten. Sanchez on vetänyt pääroolia viime kauden ja tämän kauden ajokkien suunnittelussa, mutta on päättänyt jättää Maranellon taakseen ilmeisesti kilpailevan tallin työtarjouksen johdosta.

Useiden italialaislähteiden mukaan McLaren olisi kiinnostunut hänen palveluksistaan. Sanchez työskenteli nimenomaan McLarenilla aikoinaan ennen liittymistään Ferrarin leiriin.

Ferrari joutuu nyt kovaan paikkaan heikosti menneen avauskilpailun jälkeen. Talli on vailla aerodynamiikkaosaston johtajaa ja italialaistalli joutunee nimeämään uuden henkilön talon sisältä ainakin alkuun.

LUE MYÖS: Näin paljon F1-autot ovat nopeutuneet viime vuodesta – kärkipäässä todellinen yllättäjä