Ferrarin varikkomuurilla tapahtuu jälleen. F1-kansan vitsailun kohteeksi viime vuosina joutunut italialaistalli nukkui jälleen tärkeän päätöksen edessä.

Lance Strollin keskeytyksen seurauksena radalle tullut turva-auto laittoi monen tallin varikkosuunnitelmat uusiksi. Ferrari oli pysäyttänyt epäonnekseen molemmat kuljettajansa juuri ennen turva-autoa. Tallin tähtikuski Charles Leclerc sai kuitenkin lisää lunta tupaan.

Turva-auton takana kurvaillut Leclerc joutui luovuttamaan paikkansa Mercedeksen Lewis Hamiltonille. Ennen varikkopysähdyksiä Leclerc oli selvästi Hamiltonin edellä, mutta suotuisa pysähdys kutisti eroa britille suotuisasti.

Ferrari sössi tilanteen täysin. Leclerc ei ollut tietoinen Hamiltonin varikkopysähdyksestä, joten hän ei kiristänyt tahtia varikkoviivalle ajoissa. Näin Hamilton pääsi kuittaamaan Ferrarin. Kisainsinööri antoi käskyn kiristää tahtia aivan liian myöhään, mikä sai Leclercin kiehumaan.

– Charles, voita hänet varikkoviivalle, kisainsinööri käski.

– Xavi, sinun täytyy kertoa nämä asiat minulle nopeammin, Leclerc vastasi

– Kuitti, vastaus kuului.

– Ihan oikeasti yritä edes, Leclerc tilitti.

Leclerc on tällä hetkellä sijalla seitsemän.