Nascarin cup-sarjaan palaava Kimi Räikkönen saa maaliskuun lopun COTA:ssa ajettavaan kilpailuun tutun kilpakumppanin, kun kauden 2009 F1-maailmanmestari Jenson Button tekee debyyttinsä samassa skabassa.

Button ajaa Rick Ware Racingin Ford Mustangia ja brittiläisen tarkoituksena on ajaa jopa kolme kilpailua tällä kaudella Räikkösen ajaessa ainakin toistaiseksi jälleen vain kertaalleen. Button on innoissaan uudenlaisesta haasteesta ja kehuu sarjan kuskeja totisiksi rattimiehiksi, vaikka monien mielestä sarjassa ajetaan pääosin vain ympyrää.

– Kymmenen vuotta sitten sanottiin, ettei Nascar-kuskit osaa ajaa kilpaa radoilla, mutta he ovat todistaneet väitteet vääräksi. Joka kerta entisen F1-kuskin kokeillessa sitä he ovat olleet vaikeuksissa ja siinä ottaa aikansa päästäkseen vauhtiin, kommentoi Button motorsport.com-sivuston mukaan.

Räikkösen ja Buttonin Nascar-kisa ajetaan F1-sarjastakin tutulla radalla Texasin Austinissa 26. päivä maaliskuuta.

LUE MYÖS: Mercedeksellä pinna kiristyy – tallin tekniselle johdolle lätkäisty jo uhkavaatimus