F1-sarjan legendaarisin valmistaja Ferrari julkisti kauden 2023 autonsa tiistaina.

Ferrarin auto sekä taustajoukot ovat kokeneet suuria muutoksia täksi kaudeksi. Viime kaudella neljä voittoa saavuttanut italialaistalli ei lopulta onnistunut hyödyntämään vahvaa alkuaan. Nyt uuden tallipäällikkö Frederic Vasseur johdolla talli yrittää voittaa ensimmäisen mestaruutensa sitten kauden 2007.

Talli on keskittynyt kehityksessään aerodynamiikkaparannuksiin, mutta moottorikehitystäkään ei olla unohdettu. MM-kakkonen Charles Leclerc kärsi monta moottorivikaa tallikaveri Carlos Sainzin kanssa viime kaudella.

Auto pääsi myös radalle osana julkistustapahtumaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Autosport

@autosport
The @ScuderiaFerrari SF-23 has arrived! ❤️

What do you think of Maranello's latest title charger? 🤔