F1-sarjan kiistaton kuningas viime kaudella ollut Max Verstappen nauttii Red Bull -tallin täydestä tuesta.

Hollantilainen on ollut energiajuomajätin ”projekti” viimeiset kahdeksan vuotta. 17 vuotiaana debytoinut Verstappen nousi nopeasti Daniel Ricciardon ohi nokkimisjärjestyksessä, eikä ole menettänyt ykköskuskin rooliaan sen koommin.

F1-piireissä onkin mietitty, onko Verstappenin tallikavereilla edes mahdollisuutta voittaa 25-vuotiasta, vai astuisiko talli taistelun väliin. Kuljettajien kehitysvastaava Helmut Marko sanoo suoraan, että hänen tehtävänsä on kertoa RB:n kakkoskuskeille, että mahdollisuutta voittoon ei ole.

– Ei ole kivaa olla Max Verstappenin tallikaveri, Marko aloitti Motorsport.comin mukaan.

– Max on niin erikoistapaus. Hänen isänsä koulutti hänestä rajulla tavalla menestyneen kuskin. Tallikaverit katsovat vierestä ja yrittävät selvittää keinoja hänen voittamiseensa. Voin sanoa suoraan, sellaista keinoa ei ole.

– He yrittävät kaikkensa, mutta minun tehtäväni on sanoa, että he eivät tule voittamaan. Onko se teistä julmaa? Minusta ei.

Verstappenin tallikaverina ensi kaudella toimii kolmatta kautta peräkkäin Sergio Perez.