Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kertoo, ettei ainakaan hän ollut yllättyneiden joukossa, kun Ferrarin tallipomo Mattia Binotto päätti erota tehtävästään kuluvan vuoden lopussa.

Italialaistallilla oli käsissään etenkin alkukaudesta mestaruustaistoon kykenevä menopeli, mutta niin vain Maranellossa onnistuttiin möhlimään parhaimmillaan 46 pisteen johtoasema Red Bulliin nähden. Lopulta Ferrarista ei ollut energiajuomajätille vastusta ollenkaan ja Red Bull sekä Max Verstappen nappasivat mestaruudet tileilleen ylivoimaseen tyyliin.

Horner on toiminut Red Bullin tallipäällikkönä yhtäjaksoisesti heidän tarunsa alusta alkaen kaudesta 2005 asti ja on nähnyt vastapuolella oven käyvän kilpailijan tallipäällikön pestin kohdalla. Näin ollen Horner kommentoikin, ettei tälläkään kertaa asiaa suuremmin ihmetellyt.

– Se on tietysti Ferrarin valinta. Taitaa tulla jo kuudes tallipäällikkö, jota vastapäätä olen omana aikanani Red Bullilla istunut, kommentoi Horner Sky Sportsille.

– Tietysti vaikea paikka hänelle. Heillä oli hyvä auto tänä vuonna ja he olivat erittäin kilpailukykyisiä, tuumasi Red Bull -pomo.

Hornerin aikana Ferrarin tallipomoina ollaan nähty Jean Todt, Stefano Domenicali, Marco Mattiacci, Maurizio Arrivabene sekä Binotto. Binotton seuraajaa ei olla vielä julkistettu ja vahvimmin huhupuheissa on pyörinyt Alfa Romeon tallipomon Frederic Vasseurin nimi.