Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kertoo, että he ovat valmiita nappaamaan Mick Schumacherin siipiensä suojaan, mikäli saksalainen ei löydä muualta ajohommia.

Schumacher ei saanut toisen Haas-kautensa päätteksi jatkosopimusta. Wolff sanoo suoraan, että nuori saksalainen on tervetullut Mercedeksen leiriin halutessaan, sillä heiltä puuttuu vielä testi -ja varakuljettaja ensi kaudeksi.

– Mick on kaveri, joka on aina ollut lähellä sydäntämme Michaelin (Schumacher) ja koko Schumacherin perheen takia, sanoo Wolff RaceFansille.

Ralf Schumacher ajoi pitkään Mercedeksellä DTM-sarjaa ja hänen poikansa ajaa saksalaismerkin riveissä tätä nykyä GT-luokassa, joten Mercedes voisi olla Mickille sopiva osoite.

– Hän on älykäs ja hyväkäytöksinen nuori mies. Hän niitti junioriformuloissa runsaasti menestystä ja uskomme voivamme pitää hänestä huolta tarvittaessa, jatkaa Mercedes-pomo.

Pikku-Schumin leirissä ollaan jo käyty keskusteluita saksalaisvalmistajan kanssa, mutta nimiä ei olla vielä mihinkään papereihin raapusteltu.

– Mielestäni hän sopisi meille hyvin ja meidän täytyy vain saada se tapahtumaan, jos hän haluaa, jutteli Wolff.