Max Verstappen on joutunut myrskyn silmään Brasilian GP:n jälkeen. Hollantilainen ei noudattanut tallimääräystä, vaan jätti Sergio Perezin taakseen, vaikka meksikolainen taistelee vielä MM-sarjan toisesta sijasta.

Hollantilainen oli todella aggressiivinen tiimiradiossa, kun hän selitti tilannetta. Verstappenin mukaan hän oli ilmoittanut tallille sekä meksikolaiselle jo aiemmin, että hän ei auta Pereziä tänä viikonloppuna.

– Olimme keskustelleet asiasta aiemmin, ja olin kertonut kantani. Nämä asiat pitää selvittää, Verstappen sanoi mystisesti.

De Telegraafin mukaan Verstappenin niskurointi johtuu aiemmin kaudella tapahtuneesta Perezin tempusta. Meksikolainen ajoi Monacon GP:n voittoon aiemmin tällä kaudella, vaikka hän kolaroikin aika-ajoissa.

Julkaisun mukaan Perez oli tunnustanut tallilleen, että hän oli kolaroinut tahallaan viimeisessä aika-ajosessiossa, jotta hän ei menettäisi sijoitustaan Verstappenille. Tämän jälkeen talli suosi strategiallaan Pereziä, joka ajoi lopulta voittoon. Tämä suututti erityisesti Jos Verstappenin.

Red Bull ei ole suostunut kommentoimaan väitettä.