Toyotan kuljettajatilanne ensi kaudelle on jokseenkin auki. Kalle Rovanperä jatkaa tallissa, mutta muilta osin ruletti pyörii.

Spekulaatioissa Esapekka Lappia on viety Hyundaille, ja Ott Tänakia on tuotu takaisin Toyotan rattiin. Rovanperän näkemys vaikuttaa olevan se, että vauhtia saisi tallikavereillakin piisata, mutta turha draama pitäisi saada karsittua pois.

– Ainakin tähän mennessä meidän tiimi on ollut tosi hyvä. Oikeastaan joka vuosi Toyotalla on ollut hyvä paketti tiimikavereiden kanssa. Kaikki on pelannut hyvin yhteen, vaikka ajammekin toisiamme vastaan kilpaa, Rovanperä kommentoi Unibetin YouTube-haastattelussa.

– Kaikki ovat olleet tärkeässä asemassa, että olemme olleet vahvin tiimi. Joten katsotaan nyt, minkälaiset tiimikaverit ensi vuodelle tulee.

Katso koko haastattelu tästä.