Japanin GP:n loppuhuipennuksessa kaikki huomio keskittyi maailmanmestaruuden voittaneeseen Max Verstappeniin ja syystäkin. TV-kamerat jättivät samalla kuitenkin yhden viime vuosien jännittävimmän loppuhuipennuksen pois lähetyksestä.

F1-legendat Sebastian Vettel sekä Fernando Alonso ylittivät maaliviivan noin yhden sadasosan päässä toisistaan. Saksalaista jahdannut Alonso oli jo edellä viimeisessä mutkassa, mutta Vettel onnistui kiihdytyksessään paremmin pitäessään sijoituksensa juuri ja juuri.

Pääkatsomossa istunut kannattaja sai kuvattua kaksikon huiman taistelun.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Diego Mejia

@diegofmejia
Por 11 milésimas le ganó en photo finish Vettel a Alonso el P6. Impresionante final tomado por @skfliby desde la tribuna. #F1
🎥@skfliby

Videota kaksikon taistelusta saatiin myös Vettelin autosta käsin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

F1 Reaction Pictures

@FormulaReaction
Seb and Alonso battle 😍