Viime kaudella lyhyemmän korren kuskien MM-taistossa niukasti vetänyt Mercedes on nyt tallipäällikkö Toto Wolffin johdolla vaatimassa mahdollisia seurauksia budjettirikkeestä epäiltävälle Red Bullille.

Wolff ei sanojaan säästellyt keskustellessaan tilanteesta. Itävaltalaisen mukaan Red Bullin tilanne on ollut tutkinnassa jo kuukausia. Red Bull -pomo Christian Horner on puolustellut talliaan tilanteesta. Hänen mukaansa budjettikohussa ei ole mitään epäselvää Red Bullin osalta. Tämä huvitti Wolffia.

– On erikoista, että Christian sanoo noin. Heitä on kuitenkin tutkittu jo kuukausia. Ehkä hän ei keskustele tallin talousjohtajan kanssa useasti, Wolff aloitti Sky Sportsin haastattelussa.

– Totta puhuen meitä kaikkia on syynätty tarkasti. Meidän tietojemme mukaan yksi talli on mennyt budjettirajan yli hieman, ja toinen on ylittänyt sen törkeästi, jonka takia heidän toimia tutkitaan vieläkin.