Red Bull -tallin Sergio Perez kaasutteli vakuuttavaan voittoon Singaporen GP:ssä.

Meksikolainen peittosi Ferrarin Charles Leclercin lopulta selvällä erolla, vaikka Ferrari-kuljettaja pystyi hetken tarjoamaan painetta kilpailun loppupuolella.

Perez repi 7,5 sekunnin eron Leclerciin päätöskierroksilla, mutta voiton varmistumista saadaan yhä odottaa. Meksikolainen on tuomariston tutkinnassa turva-autorikkeestä ja luvassa saattaa olla aikasakkoa.

Carlos Sainz täydensi Ferrarin vahvaa päivää kolmannella sijallaan. McLarenille napsahti Singaporesta jättipotti, kun Lando Norris oli neljäs, ennen tallikaveriaan Daniel Ricciardoa. Brittitalli käy kovaa taistoa keskikastin herruudesta Alpinea vastaan ja molempien ranskalaistallien autojen jääminen pisteittä tarkoitti McLarenille suurta onnistumista.

Red Bullin Max Verstappen ei onnistunut vielä Singaporessa sinetöimään mestaruuttaan. Ylivoimainen MM-kärki sortui ajovirheeseen ja joutui tekemään ylimääräisen varikkokäynnin, mutta nousi lopulta seitsemänneksi.

Radan kastelema sade tarjosi jännittävän sekä viihdyttävän osakilpailun ja useat kuljettajat sortuivat virheisiin. Alfa Romeon Valtteri Bottas oli lähellä pistesijoitusta, mutta jäi lopulta sijalle 11.

Kausi jatkuu jo ensi viikonloppuna legendaarisella Japanin Suzukan näyttämöllä. Kilpailun alustavat lopputulokset näet alta.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Formula 1

@F1
RACE CLASSIFICATION (END OF RACE)

Perez wins an incredible race on our return to Marina Bay

#SingaporeGP #F1