Sunnuntainen Singaporen GP päättyi Red Bullin juhliin, kun Sergio Perez ajoi vakuuttavasti voittoon.

Kilpailun alku viivästyi noin tunnilla, kun rata-aluetta piiskannut sade hankaloitti kilpailun ajamista. Hitaasti kuivuvan radan kuninkaaksi kruunattiin Perez viiden sekunnin aikarangaistuksesta huolimatta.

Ferrarin Charles Leclerc sijoittui toiseksi ja hänen tallikaverinsa Carlos Sainz kolmanneksi. Kilpailusta ei tapahtumia puuttunut ja kilpailu oli jännittävä, tapahtumarikas sekä mestarikuljettajienkin ajovirheiden täyttämä.

Max Verstappen ei onnistunut vielä varmistamaan uransa toista maailmanmestaruuttaan. Hollantilaisella on uusi yritys jo ensi viikonloppuna Japanissa.

Suomalaislasien läpi kilpailu oli jälleen hieman mollivoittoinen, kun Alfa Romeon Valtteri Bottas ei onnistunut taaskaan kartuttamaan pistetiliään. Bottas jäi niukasti pistesijojen ulkopuolelle, sijoittuen 11:nneksi.

Kisan koosteen näet alla olevalta videolta!