Formuloissa suurin osa puheesta keskittyy kuljettajiin. Kuljettajien jälkeen puhutaan talleista, mutta vähemmän puhutaan menestyksen mahdollistajista.

Red Bullin Max Verstappen varmisti F1-mestaruuden viime viikonloppuna Japanin Suzukassa. Auton Verstappenille on suunnitellut lajin guru Adrian Newey. Mika Häkkinen ylistää Neweytä kaikkien aikojen parhaaksi omassa lajissaan.

– Olen erittäin iloinen Red Bullin teknisen johtajan Adrian Neweyn puolesta. Adrianin ansiosta minulla oli McLaren-aikoinani loistavat autot, joilla voitin kaksi maailmanmestaruutta, ja hän on yhä voittokannassa Red Bullin kanssa, Häkkinen sanoo Unibetin haastattelussa.

– Hän on F1-historian menestynein suunnittelija. Vaikka tiedän, että hänellä on upea insinööritiimi apunaan, hänen tekninen johtajuutensa on aivan omaa luokkaansa. Jopa Mercedeksen huippuvuosina Red Bull säilytti kilpailukykynsä.

– On hienoa nähdä, miten Adrianin talli on pystynyt hyödyntämään tämän vuoden sääntömuutoksia ja voittamaan taas mestaruuden. Onnittelut hänelle.

Lue koko haastattelu tästä.