Eilen F1-debyyttinsä ensimmäisessä vapaassa harjoituksessa tehnyt Logan Sargeant on nappaamassa Williamsin vapaan ajopaikan ensi kaudeksi.

Sargeant on kolmantena F2-sarjassa. Sarjan tulokkaan täytyy sijoittua viiden parhaan joukkoon, jotta tarvittavat superlisenssipisteet tulevat täyteen. Tilanne on Sargeantin kannalta lupaava, vaikka tarvittavaa pistemäärää ei olekkaan toistaiseksi kasassa.

Tallipäällikkö Jost Capito vihjaili, että tallin toinen kuski saatetaan paljastaa jo tänään. Sargeantin julkistus kävisi järkeen, onhan F1-sirkus tällä hetkellä miehen kotimaassa.

Tämä tarkoittaisi todennäköisesti Mick Schumacherin F1-taipaleen päättymistä ainakin toistaiseksi. Saksalainen ei vaikuta olevan suuressa suosiossa Haasilla, eikä Williamsin lisäksi muita mahdollisuuksia näytä olevan. Schumacherin tilalle kaavaillaan Antonio Giovinazzia tai Nico Hülkenbergia.