Aston Martinin Lance Strollille on langetettu kolmen lähtöruudun rangaistus ensi viikonlopun Meksikon osakilpailuun kolaristaan Alpinen Fernando Alonson kanssa.

Stroll ja Alonso osuivat toisiinsa kovassa vauhdissa Austinin radan takasuoralla, lähettäen jälkimmäisenä mainitun puolittaiseen ilmalentoon. Stroll puolestaan pyöri kaiteisiin ja auto tuhoutui täysin ja Alonso pääsi kuin ihmeen kaupalla jatkamaan kilpailuaan varikkokäynnin jälkeen.

Alonso lähti tilanteessa ohittamaan kanadalaista, jolloin Stroll teki puolustusliikkeen liian myöhään. Tämän seurauksena Alonso ajautui Strollin perään ja osuma oli valmis.

Stroll sekä Alonso kävivät kilpailun jälkeen tuomariston juttusilla ja Strollia odottaa Meksikossa lähtöruuturangaistus. Tuomariston mukaan oli selvää, että Strollin puolustusliike tapahtui liian myöhään ja kanadalainen oli täten syypää kolariin.

Lähtöruuturangaistuksen lisäksi Aston Martin -kuljettajalla rapsahti kaksi rangaistuspistettä tililleen.

Videon kolarista näet alta.