Mercedeksen George Russell on joutunut naurun alaiseksi F1-fanien toimesta sosiaalisessa mediassa.

Brittikuski kolaroi Haasin Mick Schumacherin kanssa Singaporen GP:n loppuhetkillä. Russell syytti tilanteesta saksalaista, mutta uusintakuva kertoi täysin eri tarinaa.

Pääsuoralla rinta rinnan ajanut kaksikko osui toisiinsa, kun Russell käänsi autonsa suoraan aivan radan reunassa ajavaa Schumacheria päin. Molempien kuskien kilpailut pilaantuivat siinä, mutta kaksikko kohtasi radalla vielä myöhemmin. Tällöin Russell valitti tallilleen, miten Schumacher puolusti paikkaansa, kuin hän olisi ollut johdossa.

Russellille ei tuomittu rangaistusta, mutta Haasilla tilannetta ei unohdettu. Talli julkaisi Twitter-tilillään videon kaksikon osumasta. Kuvateksissä talli käytti englanninkielistä ilmaisua ”crikey”. Russell käytti samaa sanaa kritisoidessaan Schumacherin puolustelua.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

MoneyGram Haas F1 Team

@HaasF1Team
Crikey!