Kreikan MM-ralli jatkui lauantai-aamuna, eikä draamalta vältytty.

Rallia avauspäivän jälkeen sensaatiomaisesti johtanut Sébastien Loeb joutui keskeyttämään rallin kärkipaikalta, kun hänen autonsa hyytyi siirtymälle kahdeksannen erikoiskokeen jälkeen.

Kokeneen ranskalaismestarin Fordiin iski laturivika, joten M-Sportilla ei kauaa ehditty kärkipaikoista nauttia. Kärkitaistossa ollut Pierre-Louis Loubet otti myös takapakkia tuloslistalla, hänen kokiessaan rengasrikon. Ranskalaisnuorukainen putosi seitsemänneksi.

Toyotan Kalle Rovanperän aamu oli niin ikään murheellinen. Tukevassa MM-johdossa paahtava suomalainen kolautti autonsa takaosan puuhun yhdeksännellä erikoiskokeella. Rovanperän Yaris koki mittavia vaurioita, mutta hän onnistui nilkuttamaan autonsa pätkän maaliin. Eroa kärkeen tosin tuli yli kuusi minuuttia ja hän on tässä kohtaa kaukana MM-pisteiltä.

Tapahtumarikkaan aamun jälkeen kärkipaikan nappasi haltuunsa Hyundain Thierry Neuville. Hänen tallikaverinsa Ott Tänak on toisena (+18,6) ja Toyotan suomalaiskuljettaja Esapekka Lappi kolmantena. Lapin ero kärkeen tässä kohta on 22,5 sekuntia.