Kalle Rovanperä on yhä tiukasti kiinni rallin MM-sarjan voitossa. Pistejohto on kuitenkin kutistunut kahden viime kisan aikana.

Aura-auton rooli ja ajovirheet tekivät tehtävänsä Belgian ja Kreikan MM-ralleissa, ja nyt Rovanperän johto on 53 pistettä. Tulevana viikonloppuna kisataan Uudessa-Seelannissa.

– Paine hyvään tulokseen tulee aina enemmän sieltä omalta puolelta. Mestaruustaistelu on edelleen auki, mutta yritetään nyt saada hyvä kisa noiden kahden huonomman jälkeen, Rovanperä kertoo Unibetin videohaastattelussa.

– Belgia meni omaan ajovirheeseen. Kreikassakin tuli pieni oma ajovirhe, mutta siellä oli kaikki meidän tiimin autot muutenkin hitaita. Toivottavasti nyt on opittu sekä omista virheistä että auton kehityksestä, että saadaan viikonloppuna auto nopeaan iskuun ja sitä kautta hyvä tulos.

Helppoa kisaa ei voi Rovanperälle taaskaan povata, sillä rooli on vanha tuttu.

– Täällä on Suomen ja Viroin tavoin tasaista hyväkuntoista tietä ja paljon mäkiä. Tiet ovat liukkaampia kuin Euroopassa. Paljon on myös irtosoraa, joten perjantai tulee olemaan meille vaikea päivä avata tietä, Rovanperä sanoo.

Katso koko video tästä.