Aamupäivän F3-luokan osakilpailussa nähtiin hurja tilanne, kun Oliver Goethe ja Zane Maloney osuivat toisiinsa.

Kaksikko ajautui kovassa vauhdissa radan turvavalleihin, joista kovemman iskun koki Tridentillä ajava Maloney. Hänen autonsa kiepsahti osumasta rengasvalliin ympäri, jonka jälkeen kimposi ylösalaisin Camposta kuskanneeseen Goethen autoon.

Molemmat kuljettajat nousivat kaikkien onneksi omin avuin pahasti vaurioituneista autoistaan ja pahemmilta vammoilta säästyttiin. Tilannetta tutkimalla voidaan jälleen kerran kiittää Halo-turvakaarta, joka vaikutti vastaanottaneen kovan iskun rengasvalliosuman jälkeen.

F3-sarjan osakilpailussa nähtiin jälleen tuttuun tyyliin suomalaisväriä, kun Jenzer Motorsportin William Alatalo kaasutteli väkevän esityksen päätteeksi hienosti kuudenneksi.

Videon kolarista näet alta.