F1-talli Alpine on tukalassa tilanteessa. Talli menettää tähtikuski Fernando Alonson tulevalle kaudelle. Tämän lisäksi yksi F1-sarjan suurimmista lupauksista, Oscar Piastri on loikkaamassa kilpailija McLarenin riveihin aivan tallin nenän edestä.

Ylpeä ranskalaistalli ei ole päivittänyt sosiaalisen median kanaviinsa mitään sitten viime viikon tiistain, kun talli julkisti Oscar Piastrin sopimuksen. Piastri kuitenkin tyrmäsi väitteen, että aussi ajaisi ranskalaistallissa tulevalla kaudella.

Tallipäällikkö Otmar Szafnauer on antanut lausuntoja tapahtuneesta, mutta sosiaalisen median puoli on pysynyt hiljaisena jo viikon. Tämä on ensimmäinen kerta kauden aikana, kun talli ei ole julkaissut mitään yli päivän erolla.

Szafnauer on itse vakuuttunut, että Piastrin sopimuskiista etenee oikeuteen. Talli uskoo, että heillä on oikeus solmia Alpinen kuljettaja-akatemiaan kuuluvan Piastrin kanssa sopimus. Varakuljettajana tällä kaudella toiminut Piastri oli kuitenkin agentti Mark Webberin avustuksella neuvotellut ajopaikan muualle.

Alpinen viimeisin päivitys someen. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.