Red Bull -tallin Max Verstappen harjoitteli vauhdikkaimmin Belgian GP:n toisissa harjoituksissa perjantaina.

Toinen harjoitus päästiin ajamaan pääosin kuivalla radalla, mutta epävakainen tihkusade kiusasi Belgian Spalle tuttuun tapaan. Harjoituksen loppupuolisko lässähti hieman ensimmäisen harjoituksen tapaan vesipisaroiden johdosta.

Kuljettajat saivat kuitenkin pääosin mukavasti kierroksia plakkariin. Toiseksi nopein oli Ferrari-tallin Charles Leclerc, ennen McLarenin Lando Norrisia. Kierrosaikoja ei kannata liian tarkasti tuijottaa sääolosuhteiden johdosta. Verstappen oli noin kahdeksan kymmenystä Leclerciä nopeampi.

Avausharjoituksessa jälleen kerran arvokasta harjoitusaikaa menettänyt Alfa Romeon Valtteri Bottas pääsi ottamaan kunnolla tuntumaa Span rataan. Suomalaisen vauhdikkain noteeraus riitti tällä kertaa sijaan 18.

Koko toisen harjoituksen tuloslistan näet alta.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Formula 1

@F1
FP2 CLASSIFICATION

Verstappen tops the session... comfortably🔎

#BelgianGP #F1