Belgian osakilpailun kolmannet harjoitukset saatiin purkkiin lauantaina. Session nopeimman ajan kellotti Red Bullin Sergio Perez. Red Bullien kyyti oli huimaa Max Verstappenin ollessa toinen. Ero kolmanneksi ajaneeseen Carlos Sainziin oli lähes kahdeksan kymmenystä.

Lando Norris jäi noin sekunnin kärkiajasta ajaessaan neljänneksi. Hänen taakseen alle kymmenyksen päähän toisistaan sijoittuivat Fernando Alonso, George Russell sekä Charles Leclerc. Leclerc oli lähellä jättikolaria session lopussa.

Monacolainen menetti autonsa hallinnan ja osui hellästi rengasvalliin. Leclerc pystyi kuitenkin jatkamaan varikolle.

Valtteri Bottas sai vyölleen rutkasti kierroksia, mutta Alfa Romeon vauhti huolestuttaa. Vasta sijalle 15 jäänyt Bottas peittosi kuitenkin tallikaverinsa Zhou Guanyun, joka oli toiseksi viimeinen. Hänen taakseen jäi vain teknisistä murheista kärsinyt Mick Schumacher. Session lopussa nähtiin myös sadetta. Tätä on hyvä pitää silmällä iltapäivän aika-ajoja ajatellen.