Hyundai-tallin Ott Tänak kaasutteli viikonloppuna ajetun Belgian rallin voittoon. Voitto oli toista kertaa peräkkäin korkeimmalla korokkeella seisseelle virolaiskuskille kauden kolmas.

MM-sarjaa ylivoimaisesti johtavan Kalle Rovanperän voittohaaveet murenivat jo perjantaina, kun Toyota-kuljettaja lipsautti rajusti ulos. Rovanperä pääsi jatkamaan rallia lauantaina ja teki tarvittavan työn sunnuntaina saavuttamalla jälleen kerran viisi lisäpistettä Power Stage -erikoiskokeen voitosta.

Rovanperän tallikaveri Esapekka Lappi ajoi takuuvarman rallin ja sijoittui hienosti kolmanneksi. Toyotan vahvaa panosta täydensi Elfyn Evans kakkossijallaan.

Rallin MM-sarjaa on jäljellä enää neljä osakilpailua. Rovanperän MM-johto on edelleen ylivoimainen, sillä eroa pisteissä toisena olevaan Tänakiin on 72 pistettä. Toyota-tähdellä on kolmen viikon kuluttua ajettavassa Kreikan rallissa mahdollisuus varmistaa uransa ensimmäinen maailmanmestaruus.