F1-sarjan tiukentunut kulukatto on aiheuttanut paljon porua erityisesti kärkitallien keskuudessa. Erityisesti Red Bull sekä Ferrari ovat uhkailleet kuninkuusluokkaa sillä, että kaikki tallit eivät pysty osallistumaan jokaiseen kilpailuun budjettisäästöjen takia.

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown pitää tätä kuitenkin vain kärkitallien bluffina. Amerikkalainen ei näe mitään mahdollisuutta sille, etteikö jokainen talli osallistuisi kisakalenterin kaikkiin kilpailuihin.

– Jokainen meistä tulee kilpailemaan, sillä meillä on sopimus siihen, Brown kommentoi NTV:lle.

– Meillä on sponsoreita, jotka odottavat meidän kilpailevan. En näe mahdollisuutta, missä joku talli lopettaa kautensa ennenaikaisesti. Ne ovat tyhjiä uhkauksia. Ei näitä ihmisiä voi ottaa tosissaan.

McLaren on itsekkin myöntänyt menevänsä kulukaton yli tällä kaudella. Vielä ei ole tiedossa, kuinka tallit aikovat pelata budjettiaan loppukauden suhteen.