Ranskan osakilpailussa nähtiin hurjaa draamaa kierroksella 18. Kilpailua johtanut Charles Leclerc pyörähti mutkassa 11 ja ajoi seinään. Monacolainen menetti autonsa peräpään ja spinnasi suoraan ulos kilpailusta. Leclercin tiimiradion mukaan Leclercin kaasupoljin jäi pohjaan.

Tämän seurauksena MM-johtaja Max Verstappen siirtyi kilpailun johtoon. Hänen takanaan ajaa viime kauden verivihollinen Lewis Hamilton. Kärkikolmikon täydentää Sergio Perez.

Ferrarin kilpailu synkkeni entisestään tilanteesta seuranneen turva-auton takia. Kaikki riensivät varikolle, mikä aiheutti ruuhkaa. Toisen Ferrari-kuski Carlos Sainzin stoppi oli surkea, jonka jälkeen hänet päästettiin suoraan Williams-auton eteen. Tilanteesta on todennäköisesti tulossa rangaistus.

Valtteri Bottas on uusintalähdön jälkeen sijalla 14. Suomalaisen vauhti on ollut kilpailussa olematonta.