Max Verstappen ajoi lopulta suvereeniin voittoon Unkarissa. Vasta sijalta 10 lähtenyt hollantilainen käytti Red Bullin taktiikan hyödykseen mestarillisesti, ja kruisaili voittoon.

Ferrari ampui itseään jälleen jalkaan. Tallilla oli mahdollisuus jopa kaksoisvoittoon, mutta täysin järkyttävän strategian takia molemmat kuskit jäivät pois palkintokorokkeelta. Carlos Sainz oli neljäs, Charles Leclerc vasta kuudes. Erityisesti Leclerc oli huonon taktiikan uhri. Monacolainen joutui pysähtymään kolmesti.

Ferrari päätti aloittaa kilpailun medium-seoksella. Läpi viikonlopun surkeasti käyttäytynyt hard-seos valittiin 25-vuotiaan viimeiseksi renkaaksi, joka pudotti miehen nopeasti alaspäin järjestyksessä. Tähän reagoitiin ja Sainzia ajatettiin niin pitkään, että hän sai loppuun pehmeimmän renkaan. Vauhti ei riittänyt kärkikolmikkoa vastaan loppuhetkillä.

Mercedes nappasi jo toisen peräkkäisen tuplapodiuminsa. Lewis Hamilton ajoi toiseksi ja paalumies George Russell oli kolmas. Red Bullin Sergio Perez oli lopulta kuudes.

Valtteri Bottas joutui keskeyttämään kilpailun moottorivian takia. Bottaksen strategia sekä lähtö olivat niin ikään heikkoja, joten mahdollisuuksia pisteille ei keskeytyshetkelläkään ollut.

Kärkikymmenikön täydensivät Lando Norris, Alpinet sekä Sebastian Vettel.