MM-taistossa mukana oleva Ferrari ei ole tyytyväinen Mercedeksen tapaan kuroa eroa kiinni kilpailijoihinsa tällä kaudella.

Autojen pomppiminen on ollut yksi kauden suurimmista puheenaiheista. Mercedes, joka kärsii efektistä eniten, on ajanut uutta sääntömuutosta läpi tälle kaudelle, joka estäisi kuskien mahdollisia terveyshaittoja. Toki tämä auttaisi Mercedestä myös avaamaan kilpurinsa potentiaalia.

Erityisesti kärkitallit ovat olleet närkästyneitä Mercedeksen raivoisasta yrittämisestä muuttaa sääntöjä tallin eduksi. Red Bullin Christian Horner on syyttänyt FIA:ta tallin suosimisesta, mutta nyt on Ferrarin varapresidentti Piero Ferrarin vuoro avata sanainen arkkunsa.

– Ferrari oli selvästi moottoritehossa Mercedestä perässä vuosia, mutta me emme yrittäneet muuttaa sääntöjä tai luoda oikoreittejä, Ferrari aloitti Leo Turrinin haastattelussa.

– Me hyväskyimme tappiomme kunnialla, tehdessämme töitä auton parantamiseksi. Kilpailijamme tulisi tehdä samaa, eikö niin?