Ferrari-kuljettaja Charles Leclerc ei peitellyt pettymystään tallilleen kilpailun jälkeen. Ferrari päätti suosia strategiassaan Carlos Sainzia, joka nappasi lopulta voiton Britanniassa. Leclerciä ei otettu varikolle turva-auton aikana, joten vanhat renkaat eivät olleet taistelukykyiset muita kuskeja vastaan. Monacolainen putosi lopulta ulos palkintopallilta neljänneksi.

24-vuotiaalla riitti sanottavaa tallilleen kilpailun jälkeen. Ferrari-pomo Mattia Binotto riensi välittömästi kuskinsa luo kilpailun jälkeen selittämään tapahtumia. Radioviestejä oli kuitenkini jo lähetetty.

– Menetimme niin paljon aikaa tässä kilpailussa, ei jumalauta. Ainoa positiivinen asia on se, että Carlos voitti. Nauttikaa te voitosta, Leclerc kommentoi välittömästi ohittaessaan ruutulipun tiimiradioon.

Leclerc kommentoi kilpailua myös sosiaalisessa mediassa.

– Onnea Carlos, pystyit toteuttamaan lapsuuden unelmasi, olet ansainnut sen. Olen itse todella pettynyt. Auto vahingoittui ensimmäisellä kierroksella, mutta vauhtia riitti. Radalla oli hienoa taistelua, mutta en voinut tehdä mitään vanhoilla renkaillani.