Apple Studios vahvistaa, että he ovat hankkineet oikeudet Formula 1 -aiheiseen elokuvaan, jonka päätähtenä nähdään maailmankuulu elokuvatähti Brad Pitt.

Elokuvan yksi tuottajista kerrotaan olevan F1-sarjan seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton yhdessä tuotantoyhtiö Plan B Entertainmentin, Jerry Bruckheimerin sekä Chad Omanin kanssa. Plan B Entertainment, Bruckheimer sekä Oman ovat olleet mukana tuottamassa useita Hollywoodin menestyselokuvia.

Vielä toistaiseksi nimeämättömän filmin käsikirjoittaa Ehren Kruger ja ohjauksesta vastaa Joseph Kosinski. Sama parivaljakko on tälläkin hetkellä elokuvateattereissa pyörivän uuden Top Gun: Maverick -elokuvan takana.

Elokuvan juonesta on paljastettu sen verran tietoa, että Pitt esittää elokuvassa jo uransa päättänyttä konkarikuljettajaa, joka tekee paluun kuninkuusluokkaan tulokaskuljettajan tallikaveriksi. Tässä vaiheessa ei ole vielä tietoa, esiintyykö Hamilton tuottajan tehtävien lisäksi itse missään roolissa elokuvassa.

Seitsenkertainen maailmanmestari on tehnyt joitakin cameorooleja sekä toiminut ääninäyttelijänä muun muassa Autot-elokuvissa, Zoolander 2:ssa sekä Call of Duty: Modern Warfare -videopelissä. Elokuvan julkaisuajankohdasta ei ole tässä vaiheessa vielä arviota.

Lähde: RaceFans.net