Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on huolissaan tähtikuskinsa Lewis Hamiltonin kunnosta. Brittimestari kärsi vakavista selkävaivoista Azerbaidzhanin osakilpailussa.

Mercedeksen auton raju pomppiminen on aiheuttanut 36-vuotiaalle pahoja kipuja tällä kaudella, mutta Bakun katurata oli toistaiseksi kauden haastavin koitos. Hamilton nähtiin kipuavan vaivoin pois autostaan kilpailun jälkeen.

Nyt Wolff paljastaa, että Hamiltonin kivut saattavat pitää hänet sivussa tulevan viikonlopun Kanadan osakilpailusta.

– En ole ehtinyt näkemään häntä vielä, mutta kaikki näkevät, että kysessä ei ole mikään lihasvamma, Wolff aloitti Motorsport Weekin haastattelussa.

– Tämä kipu tuntuu selkärangassa asti. Me kaikki näimme sen, hän ei ole kunnossa. Meidän on pakko löytää jokin ratkaisu tähän.

– Hän on minun silmääni kärsinyt pomppisisesta eniten tällä kaudella. En voi edes kuvitella miltä se tuntuu. Joten kyllä, on hyvin mahdollista, että hän ei voi ajaa Kanadassa.

Hamilton ajoi Bakussa lopulta neljänneksi tallikaverinsa George Russellin perään. Seitsenkertainen maailmanmestari ei ole astunut palkintokorokkeelle kauden avauskilpailun jälkeen.