Miamin osakilpailun ensimmäinen keskeyttäjä saatiin selville vain reilun viiden kierroksen jälkeen. Epäonnen soturi oli tällä kertaa Alfa Romeon Zhou Guanyu.

Kiinalainen taisteli hyvän lähtönsä jälkeen pistesijoista, mutta tekninen vika pakotti nuorukaisen varikolle. Alfa Romeon auto on kärsinyt ylikuumenemisesta aiemmin tällä kaudella. Valtteri Bottas joutui jättämään leikin kesken Saudi-Arabiassa.

Miamin lämpötilat ovat 30 asteen paremmalla puolella. Viidentenä ajava Bottas voi vain toivoa, että sama ongelma ei ilmene suomalaisen autossa.

Bottas on noin seitsemän sekuntia Red Bullin Sergio Pereziä perässä. Samalla kuitenkin Mercedeksen Lewis Hamilton saavuttaa Bottasta pikku hiljaa. Tällä hetkellä ero on noin 2,5 sekuntia. Bottas on onnistunut ajamaan pisteille joka kerta ruutulipun ohittaessaan tällä kaudella.