Viaplayn Formula 1 -asiantuntija Toni Vilander paljasti Monaco GP:n lähetyksessä keskustelleensa Kimi Räikkösen kanssa mahdollisesta yhteisestä esiintymisestä Le Mansin 24 tunnin ajossa. Toistaiseksi asia on kuitenkin edelleen ajatuksen tasolla.

Räikkönen ja Vilander tuntevat toisensa jo lapsuudesta kilparadoilta. Räikkösellä on vyöllään eniten kilpailuja F1-sarjassa ja maailmanmestaruus vuodelta 2007.

Vilanderilla puolestaan on pitkä kokemus rata-autoiluista. Hän on voittanut kahdesti GTE Pro -luokan kilpailun Le Mansissa.

– Voisihan se olla ihan hieno asia. Omakin ajatusmaailma on muuttunut, kun ikää on tullut, ja osaa asennoitua hieman rennommin. Lähdettäisiin varmaan sinne Le Mansiin tietysti ajamaan ihan täysillä, mutta ei se ole mikään maailmanloppu, Vilander sanoi.

– Otimme vähän asiaa esille Abu Dhabissa, kun oli Kimin jäähyväisbileet. Mutta se jäi ainakin toistaiseksi siihen baaritiskitasolle. Ei sitä koskaan tiedä. Kimin eläkkeellä olo kesti nyt sen kahdeksan kuukautta, niin voihan se olla, että joskus joku kisa ajetaankin kimpassa, Vilander päätti.