McLaren-kuljettaja Lando Norris ajoi yhden uransa vaikeimmista osakilpailuista Espanjassa. 22-vuotias brittikuljettaja kärsi kovista allergioista läpi viikonlopun, mikä kulminoitui lopulta sunnuntaina.

McLaren paljasti, että Norrisilla oli sunnuntaina korkea kuume sekä nielurisatulehdus. Silti McLaren-kuski onnistui taistelemaan tallilleen hyviä pisteitä ollessaan lopulta kahdeksas. Norrisin tila oli kuitenkin niin huono, ettei mies pystynyt sanomaan mitään kilpailun jälkeen. Myös tiimiradio pysyi hiljaisena läpi kilpailun.

Norris lopulta saapui haastattelupisteelle hetkeksi. Britti kertoi vaikeuksistaan kilpailun aikana.

– Tämä oli yksi vaikeimmista kilpailuista urallani, hän aloitti PlanetF1-sivuston mukaan.

– Olen kamppaillut nielurisatulehduksen kanssa koko viikonlopun. Se yhdistettynä Espanjan lämpötilaan oli kaameaa. Minulla oli todella vaikeaa tänään.

– En pystynyt osallistumaan insinöörikokouksiin, joten valmiuteni tähän viikonloppuun ei ollut paras mahdollinen. Jos otamme sen huomioon, niin olen tyytyväinen tähän suoritukseen.

Toinen McLaren-kuski Daniel Ricciardo ei ollut yhtä hyvillä mielin. Aussikuski hävisi jälleen tallikaverilleen jääden kärkikymmenikön ulkopuolelle.