Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen ilmaisi turhautumisensa talliinsa kesken Espanjan osakilpailun.

Hollantilainen teki kilpailun alussa ajovirheen mutkaan neljä. Äkillinen tuulenpuuska heitti hollantilaisen kilpurin tasapainon takapainotteiseksi, mikä pudotti hänet neljänneksi. Verstappen nousi lopulta tallikaveri Sergio Perezin ohi.

Tämän jälkeen huomattiin, että Verstappenin lauantain ongelmat jatkuivat myös kilpailussa. Tänään autoon vaihdettu avatta takasiipi ei toimi kunnolla vieläkään. Tämä on jättänyt hollantilaisen George Russellin taakse pitkäksi aikaa.

Verstappen teki selväksi tallilleen oman mielipiteensä tilanteesta.

– Me emme osaa edes korjata yhtä s*atanan DRS-järjestelmää, Verstappen raivosi tallilleen.

Hollantilainen on ollut lähellä Russellin Mercedestä. Ongelmat takasiiven kanssa jatkuvat satunnaisena.