Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen solmi talvella hurjan jatkosopimuksen Red Bull Racingin kanssa. 24-vuotias hollantilainen on tallin kirjoilla peräti vuoteen 2028 saakka.

Yksi F1-sarjan kokeneimmista kuljettajista iästään huolimatta oleva Verstappen ei kuitenkaan pois sulje mahdollista maisemanvaihtoa sopimuksen päättyessä. Verstappen on edustanut Red Bullin organisaatiota koko uransa ajan, ensin Toro Rossolla ja sen jälkeen ”ykköstallissa” Red Bullilla.

Verstappen on sopimuksen päättyessä 31-vuotias. Vain vuotta nuorempi kuin mitä Valtteri Bottas on tällä hetkellä. Miehen ura ei olisi siis vielä lähelläkään loppua.

Vaikka Verstappen ei tällä hetkellä kaipaa toiseen talliin liittymistä, niin aikoo 24-vuotias pitää vaihtoehtonsa avoimena.

– Minulla on todella hyvä olla täällä (Red Bullilla). Minulla ei ole nyt mitään syytä lähteä. Meillä on kilpailukykyinen paketti ja yhteistyö tallin sisällä toimii, Verstappen kommentoi PlanetF1-sivustolle.

– Mutta sopimuksen päättyessä tulen olemaan vasta 31-vuotias. Minulla on vielä mahdollisuus jatkaa jos haluan. En minä ole mikään vanhus sopimuksen päättyessä.

Verstappen on voittanut tällä kaudella kaikki kolme kilpailua, missä mies on päässyt maaliin asti. MM-pisteissä Ferrarin Charles Leclerc on kuitenkin edellä.