MM-taistossa kiivaasti mukana oleva Ferrari on saanut kansainväliseltä autoliitto FIA:lta luvan kehittää polttomoottoriaan luotettavuusmurheiden takia. F1-sarjan moottorikehitys jäädytettiin ennen kauden alkua, jotta tallit voivat rauhassa valmistautua uuden voimanlähteen valmistamiseen kaudelle 2026.

Talleille on aikaa kehittää voimanlähteiden sähköominaisuuksia kauden puoliväliin asti, mutta polttomoottorikehitys on lopetettu. FIA:lla on kuitenkin mahdollisuus myöntää erikoislupia talleille, jos moottoreissa ilmenee kestävyyteen vaikuttava suunnitteluvika.

Jokainen talli voi anoa mahdollisuutta saada kehitysaikaa, jotta valmistaja ei ole jumissa epäluotettavan moottorin kanssa seuraavat neljä kautta.

Molemmat Ferrari-kuljettajat ovat jo joutuneet käyttämään toisen polttomoottorinsa tällä kaudella. Kuskeilla on käytössä yhteensä kolme moottoria kauden aikana. Jos kyseinen määrä ylitetään, seuraa siitä rangaistuksia.